cursus

Een belangrijke drive in het kappersvak is creativiteit, onszelf blijven ontwikkelen en andere inspireren geeft voldoening. Het kappersvak is echter niet alleen creativiteit, dat word nog wel eens vergeten.

Wij beleven het vak met passie, zijn vakidioten, willen ons blijven ontwikkelen en ontdekken graag de laatste trends. Wij stoppen niet met leren als onze opleiding klaar is, wij blijven ons ontwikkelen, het hele jaar door, wij zijn nooit klaar met leren.

Wij van kapsalon Van Dinther zijn continu bezig met te trainen op vaktechnieken en trends. Binnen onze teams hebben we allemaal onze eigen kwaliteit en specialiteit.

Dat maakt ons als team sterk, we brengen elkaar en de salon zo naar een hoger niveau wat voor jou als klant ideaal is.
Je kunt zo altijd gebruik maken van onze specialiteiten en kennis op meerdere gebieden.

Zoals sommige van jullie wel hebben gemerkt , is Joyce naar Hoofddorp(LOreal) afgereisd om daar de cursus Star Colorist te gaan volgen.

Dag 1 had als basis kleur bruin, deze dag werd verzorgd door Francis Schroembges. De 2e dag hebben we de kleur bond behandeld, volledig verzorgd door Berni Ottjes. De laatste theorie dag stond in het teken van rood. Deze dag werd verzorgd door Mark Melief van Kinki Kappers.
Al deze trainers zijn vakidioten die een grote inspiratiebron zijn voor vele kappers met een passie voor het vak.

Tijdens deze 3 dagen leer je hoe de verschillende Loreal Professionnel kleuringen werken in het haar, dan ga je terug naar de basis, het kleurenpallet en de technieken. Het technische deel besparen we jullie (dit geven we intern natuurlijk wel door), maar wat veel mensen vergeten is dat het kleuren van het haar een vak apart is.

Kleuren is een optelsom van verschillende factoren en een juiste diagnose is belangrijk om een mooi eindresultaat te creëren. Ook creativiteit komt aan bod, de nieuwste kleurtrends worden behandeld.

De laatste dag is een examendag, een lange dag voor ons als leerling en een lange dag voor onze modellen. Voor de ochtend volgen de stylisten een theorie examen en na de middag volgt het praktijk examen. Dat dit niet zo maar een examen is blijkt wel uit het feit dat niet iedereen slaagt (we krijgen het niet cadeau). De eisen liggen hoog, werk binnen een bepaalde tijd, werk zoals je is geleerd, maak een diagnose en volg die ook op, leer omgaan met onverwachte ontwikkelingen in het haar, laat zien dat je oplossend kunt denken en werken en nog veel meer.

Als je het Label STAR COLORIST hebt behaald behoor je tot de beste kleurspecialisten van Loreal Professionnel Wereldwijd!!!

en Joyce heeft dit  Label gehaald!! gefeliciteerd!

Banner